avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CHITANTA DE MANA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CHITANTA DE MANA

Vreau sa imprumut o suma de bani pentru un timp foarte scurt (2-5 zile). persoana care imprumuta propune sa facem o chitanta de mana. Puteti sa-mi dati un model?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:44, 20 Iulie 2011
Faceti mai bine un contract de imprumut sub semnatura privata.

Incheiat astazi .....................
la ..................................

I. PARTILE CONTRACTANTE
1.1. Dl ........................................................, domiciliat in ...................................................., str. .................................. nr. .............., bloc .........., scara .........., etaj .........., apartament ......., sector/judet ....................., nascut la data de (ziua, luna, anul) ..................................................... in (localitatea) ........................... sector/judet .........................., fiul lui ......................................... si al .........................., posesorul buletinului (cartii) de identitate seria ......... nr. ........................, eliberat de ............................, cod numeric personal .................................................., in calitate de imprumutator, pe de o parte,
si

1.2. Dl ..............................................................., domiciliat in ................................................, str. .................................. nr. .............., bloc .........., scara .........., etaj .........., apartament ......., sector/judet ....................., nascut la data de (ziua, luna, anul) ..................................................... in (localitatea) ........................... sector/judet .........................., fiul lui ......................................... si al .........................., posesorul buletinului (cartii) de identitate seria ......... nr. ........................, eliberat de ............................, cod numeric personal .................................................., in calitate de imprumutat, precum si

II. OBIECTUL CONTRACTULUI SI OBLIGATIILE PARTILOR
2.1. Imprumutatorul declara ca acorda cu titlu de imprumut imprumutatului, suma de ...................... RON, cu obligatia imprumutatului de a restitui suma imprumutata, fara dobanda, in termen de ...................................... luni de la data prezentei autentificari, respectiv pana la data de ......................................... .

2.2. Imprumutatul primeste cu titlu de imprumut de .......................... RON, si este de acord cu termenul si conditiile de rambursare a imprumutului, prevazute in prezentul contract.

2.3. Imprumutatul se obliga sa restituie imprumutul pana la data de ................................................ .

III. DURATA CONTRACTULUI

3.1. Imprumutul se acorda pe un termen de .................................................. luni, incepand de la data de .........................., si pana la data de .............................. .

V. LITIGII

5.1. Partile au convenit ca eventualele litigii, in cazul in care nu este posibila rezolvarea pe cale amiabila, sa fie deferite instantei judecatoresti competente.

VI. CLAUZE FINALE

6.6. Prezentul contract a fost incheiat intr-un numar de ........................ exemplare, cate unul de fiecare parte, astazi ........................, data semnarii lui.

IMPRUMUTATOR IMPRUMUTAT
cand ii inapoiati sa dea o declaratie ca v-ati achitat de datorie si nu mai are pretentii, faceti referire la contractul de imprumut din data de

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta persoana fizica Radu89 Radu89 Buna ziua. Am imprumutat acum 10 luni o persoana fizica cu o suma importanta de bani(precizez ca am semnat si un contract) dar persoana in cauza nu mi-a ... (vezi toată discuția)
Contract sub semnatura privata. nelamuriri Rookye Rookye Buna seara si bine v-am gasit. Ma bucur ca am descoperit acest forum si sper sa gasesc aici ajutorul mult cautat. Precum mult altii am si eu o problema, am ... (vezi toată discuția)
Model contract comodat spatiu comercial sau inchiriere haiducu haiducu unde pot gasi un model contract comodat ptr inchirierea unui spatiu comercial sau un model contrct inchiriere? (vezi toată discuția)