avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare nedidactic-bufetier
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare nedidactic-bufetier

Buna seara, va deranjez cu o intrebare.
Ce studii sunt necesare pentru angajarea unei persoane la o unitate de invatamant preuniversitar in functia de bufetier?
as dori daca se poate sa imi acordati temeiul legal cu privire la studiile necesare caci eu am incercat azi telefonic sa obtin aceasta informatie de la ITM dar nu m-au lamurit.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2011
corina78, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 12:09, 22 Iulie 2011
Art. 17, Alin.(3),lit. d) : " functia/ocupatia conform specificatiei Clasificarii ocupatiilor din Romania sau altor acte normative, precum si fisa postului, cu specificarea atributiilor postului;"

In sist. bugetar,functia/ocupatia se inregistreaza conform altor acte nornmative,si nu COR!
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grile de salarizare SoareGeta SoareGeta Buna ziua In institutia in care lucrez, salarizarea personalului neclerical se face dupa Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului ... (vezi toată discuția)
Salarizare cu 1 ian 2011 Maria C Maria C Sunt incadrata secretar sef unitate scolara, studii medii, treapta IA, vechime in specialitate 25 ani. Am absolvit studii superioare si va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Incadrare personal contractual ContSters72755 ContSters72755 As dori sa stiu cum se face incadrarea personalului contractual. O sa va dau un ex ca sa intelegeti. De ex pentru functia de muncitor calificat I, cata ... (vezi toată discuția)