avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata salariului la plecare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata salariului la plecare

Buna ziua,

Am o salariata care a plecat cu data de 20.07.11, iar la noi salariul se da pe 01 ale lunii. Exista vreo lege care ma obliga sa-i dau salariul la plecare sau trebuie sa astepte ziua de salariu a firmei.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters76351 , utilizator 17:27, 21 Iulie 2011
Daca in contractul de munca este trecuta data de 01 ale lunii ca zi de salariu, atunci fosta salariata va primi salariul in acea data si nu sunteti obligata sa i-l acordati mai devreme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz! AndreeaHintea AndreeaHintea Buna ziua, unul dintre angajati mi-a cerut zilele trecute demisia la zi. L-am refuzat si l-am rugat sa-si respecte perioada de preaviz inscrisa in contractul ... (vezi toată discuția)
Figurez la itm ca angajat la sc x, dar lucrez la alta sc Salutare tuturor membrilor acestui forum. Problema mea este legata de un contract individual de munca. Anul trecut, am lucrat din mai pana in iulie la o ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pompi02 pompi02 Sotul meu este angajat la o firma care i-a operat in cartea de munca program de 2 ore timp de 3 luni, timp in care a asteptat sa plece intr-o tara straina, ca ... (vezi toată discuția)