Buna ziua,
unul dintre angajati mi-a cerut zilele trecute demisia la zi. L-am refuzat si l-am rugat sa-si respecte perioada de preaviz inscrisa in contractul de munca. A doua zi, la finalul programului de lucru, si-a scris cererea de demisie, mi-a lasat-o intr-un sertar (in ideea sa o gasesc abia dupa ce paraseste locul de munca...banuiesc) si dus a fost!!! Pentru ca nu am vrut sa-mi complic situatia,i-am incheiat contractul de munca prin demisie la zi cu accordul partilor. Acum...decizia de incetare contract o sa o trimit prin posta cu confirmare de primire.Dar salariul?Cum sa il dau?Exista un termen anume in care poate sa vina sa-si ridice salariul sau poate sa imputerniceasca pe cineva sa i-l ridice?(am inteles ca ar fi plecat din tara...)Este legal sa-i trimit la adresa din buletin o instiintare prin care sa specific ca in termen de "x" zile/luni trebuie sa vina sa-si primeasca ultimele drepturile salariale?
Va multumesc anticipat!
2. C.i.m. poate inceta fie prin demisie cu sau fara preaviz , fie cu acordul partilor.
3. Decizia de incetare a c.i.m. i-o puteti trimite prin posta cu confirmare de primire.
Totodata, in scrisoare, ii faceti si invitatia de a veni sa-si ridice salariul, personal sau prin imputernicit, daca plata acestuia nu se facea prin virament bancar.
Buna ziua,
revin din nou in atentia D-voastra cu rugamintea daca ma puteti ajuta cu un model de instiintare sau de invitatie pe care sa o trimit fostului salariat, prin posta cu confirmare de primire, la adresa de domiciliu, ca intr-un anumit termen sa vina sa-si ridice drepturile salariale si in baza caror legi (daca trebuie specificate).
Va multumesc anticipat!
Concediere
gabrielaliliana
daca angajatorul a trimis unui salarit prin posta adresa prin care il instiinteaza ca este in preaviz intrucat postul s-a desfiintat, dar nu are confirmarea de ... (vezi toată discuția)