avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale buna...as vrea sa ma ajutati cu un rasp...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

buna...as vrea sa ma ajutati cu un rasp...

buna...as vrea sa ma ajutati cu un rasp...as vrea sa stiu dac se pedepseste si cu cat urmatoarea fapta:intr-o adeverinta de salariat...pt un angajat la societatea mea...am trecut o suma mai mare de venit decat cea reala...am semnat si am stampilat...si angajatul a scos o suma de10000 euro de la o banca...va rog sa imi rasp..sunt nelinistita...va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters60274 , utilizator 17:55, 10 August 2008
Viviana_22 a scris:

Pai asta e..ca e rau platnic....dar oricum m-am mai linistit putin....va multumesc

Atentionare pentru utilizatorul Viviana -22
Este impotriva regulamentului postarea mesajelor consecutive.

extras din regulament.
1.3. Nu ne dorim sa postezi mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca ai mai multe lucruri de spus, poti folosi functia de editare a mesajului anterior.

Ideea era sa stati linistita,domnisoara.Restul sunt detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foarte, foarte important!!! mgh_milanistul mgh_milanistul Cum se pedepseste depunerea cu buna stiinta de acte false in instanta, cu scopul precis de a insela instantele judecatoresti? (vezi toată discuția)
Este penal? tginuta tginuta Ce se intampla daca eu ca administrator al unei firme am falsificat o cerere de concediu fara plata pentru un angajat pentru o luna de zile? Mi se intocmeste ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri Elena2014 Elena2014 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce inseamna fals in inscrisuri sub semnatura privata? Cum se pedepseste falsul in inscrisuri?? Multumesc (vezi toată discuția)