avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestatie la decizia de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestatie la decizia de concediere

Care instanta este competenta in solutionarea Contestatiei la Decizia de concediere?Judecatoria din localitatea de domiciliu,...Judecatoria din resedinta de judet ,...sau Tribunalul?Va multumesc anticipat ptr. raspuns!
Cel mai recent răspuns: ContSters76351 , utilizator 17:21, 21 Iulie 2011
Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu , este instanta competenta sa solutioneze contestatia la decizia de concediere.
Tribunalul de care apartineti. Ar trebui sa scrie pe decizia de incetare a contractului acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim la cerere Herra_ Herra_ Am intocmit o decizie de incetare CIM (LA CERERE). Comunicarea in REVISAL se incadreaza in termen \\\\"la data luarii la cunostinta a evenimentului care a ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie concediere - la care judecatorie?? crisadi crisadi buna ziua Va rog, daca ma puteti ajuta cu legea in care este mentionat ca angajatul poate face contestatie la decizia de concediere in 30 de zile la ... (vezi toată discuția)
informatii codul muncii consela consela As dori o informatie: pe deciziile de incetare a contractelor de munca care este instanta care se specifica( la care se poate adresa salariatul nemultumit de ... (vezi toată discuția)