cum sa ma scot de la asociatie ? eu nu stateam aici in apartament ca aveam in Hunedoara un apartament si stateam acolo,un vecin a mers si ma trecut la asociatie ,adica sa platesc in 2 locuri ?? si alti de aici nu sint trecutu la fiecare ap is trecuti cu 1 sau 2 persoane mai putin,au si ciini in casa si nu platesc nimic in plus,am niste vecini foarte rai is batrinii si pensionari.eu vreau sa plec inpreuna cu fetita la Mama si sa stau perioada ,cind am nascut a trecut -o repede cum pot sa fie asa de rai ????astept raspuns ????
Faceti o adresa catre presedintele asociatiei de proprietari in doua exemplare si inregistrati-o la asociatie. Una o pastrati la dv cu numar de inregistrare.
Aratati in aceasta adresa ca incepand cu data de..., in apartamentul respectiv nu mai locuieste nimeni si solicitati ca la repartizarea cheltuielilor asociatia sa va aiba in vedere doar pentru cheltuielile ce se repartizeaza pe suprafata utila, conform legii, fara a va repatiza cheltuieli pe numar de persoane.
Aratati ca asa prevede legea 230/2007 si HG 1588/2007 (normele de aplicare a legii).
Astepatati un eventual raspuns. Nu trebuie neaparat sa va raspunda, ci important este ca pe lista de luna urmatoare sa constatati ca aveti "zero" lei pe coloanele aferente persoanelor si sa apara sume de plata doar proportional cu suprafata apartamentului.