avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... daune morale pentru accident cu victime
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

daune morale pentru accident cu victime

Buna ziua. Am fost implicat intr-un accident cu victima si probabil am sa fiu gasit vinovat de producerea accidentului. Incercarea de a ma impaca cu victima a esuat, aceasta cerandu-mi daune de 15000 lei pt fractura la picior, aprox 85 de zile de ingrijiri medicale. Detin o polita RCA pe care victima a refuzat sa o utilizeze. Intrebarea este: daca instanta ii va acurda o suma oarecare sub forma de daune, eu pot recupera prejudiciul de la firma de asigurari? si: daca eu nu dispun de suma pe care ar trebui sa o platesc care este procedura de recuperare a banilor de catre victima?
Cel mai recent răspuns: silvyuk , utilizator 13:02, 25 Iulie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pt raspunsuri, deja privesc altfel problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto soldat cu trei dosare de dauna Rentzu Rentzu Buna seara, In urma cu doua saptamani, am avut parte de un accident petrecut in felul urmator : in fata imobilului in care locuiesc se aflau parcate doua ... (vezi toată discuția)
Asigurarea rca de_pe6y@yahoo.com de_pe6y@yahoo.com Am provocat un accident fără victime asiguratorul meu a achitat suma de dauna totala dar păgubitul nu este mulțumit de suma și a m-a înștiințat că mă ... (vezi toată discuția)
Accident fara victime danedrag87 danedrag87 am provocat un accident fara victime am achitat amenda respectiva pentru nerespectarea limitei e viteza,am dat polita de asigurare pagubitului si mi-am propus ... (vezi toată discuția)