avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasire de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire de domiciliu

buna va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. ce trebuie sa fac la parasirea caminului de catre sotie avand in vedere ca avem si o fata de 2 ani. am fost la lucru in strainatate amandi dupa care ea a plecat acasa pe motive ca nu mai poate parinti iei sa tina fata iar eu am ramas sa lucrez an continuare .a plecat si totul iera bine pana a ajuns la parinti iei tin sa mentionej ca avea si o suma de bani destul de constenta.acuma ma ameninta ca ma paraseste si ca ar vrea sa bage divortul .si acuma la parinti iei mai sta si fratele iei la care iam dat cand am plecat la lucru niste bunuri sa aiba grija de iele si ma ameninta ca nu mi le mai da anapoi.va rog sa ma andrumati .
fratelui ei, ii puteti face plangere pt abuz de incredere. trebuie sa probati ca bunurile sunt ale dvs.
sotiadvs e libera sa depuna cererea de divort, sa ceara incredintarea copilului si cel mai probabil ca va si obtine.
de asemenea e libera sa se mute oriunde are conditii s-o creasca pe fetita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea caminului conjugal Silvia Silvia Silvia Silvia Buna seara . Eu am parasit caminul conjugal si cand am plecat am luat cu mine toate lucrurile mele. Plus masina care este cumparata cu bani de la nunta. Plus ... (vezi toată discuția)
Abandon familie ionucroman ionucroman sotia a plecat an italia an aprilie 2008 sa antors dupa un an a luat copilul de acasa a plecat la maicasa zicandumi ca ia divorteaza.Copilul iera an grupa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, divort cu minor Anerol11 Anerol11 Sunt căsătorită de 3 ani și am o fetita de un an și noua luni. Eu și soțul deși ne-am iubit am ajuns sa nu se mai înțelegem deloc și sa ne certam ... (vezi toată discuția)