avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROCURA SAU ALTA VARIANTA???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROCURA SAU ALTA VARIANTA???

Firma infiintata,administrator altul decat persoana mea( am ajutat pe cineva cu bani sa infiinteze o firma,sa faca aprovizionarea,amenajare si tot ce trebuie ca firma sa functioneze,.dar se pare ca am facut o mare greseala..).As dori sa stiu daca exista o alta posibilitate decat cea in care sa schimbam administratorii, sa pot controla aceasta firma??Mentionez ca eu nu pot fi administrator deoarece sunt in divort. si nu vrea sa creez alte complicatii...Mi sa spus ( nu stiu daca este corect,sa merg la un notar sa facem procura pe numele meu),dar nu stiu in ce masura voi putea exclude total aceasta persoana ...Daca mai sunt solutii,va rog tare mult sa ma indrumati..Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: aby72 , utilizator 09:52, 23 Iulie 2011
Printr-o procura dvs. veti putea efectua unele activitati in numele societatii, insa nu veti avea dreptul de administrare, avut de un administrator si nici nu se va ridica acest drept persoanei desemnata, in prezent, in functia de administrator.
Care ar fi, dupa parerea dvs., legatura dintre divort si functia de administrator al unei societati comerciale?
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
ContSters103772, utilizator
D-na avocat care se ocupa de divortul meu, a mentionat, ca nu este indicat sa fac acest lucru(mai exact sa achizitionez vre-un bun, sau sa infiintez o alta firma)...Eu personal nu cred ca ma afecteaza in vre-un fel,insa am zis sa tin cont de parerea unui specialist..Multumesc tare mult pentru raspuns..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt riscurile infiintarii unei societati/firme pe numele meu pt o alta pers? lizuca2323 lizuca2323 As dori sa stiu care sunt riscurile deschiderii unei firme pe numele meu...doreste cineva sa-si infiinteze o societate pe numele meu...iar eu sa-i dau o ... (vezi toată discuția)
Cum gasesc asociatul disparut eugen82 eugen82 Asociatul este defapt asociata 5% intr-un srl cu doi asociati si a cam disparut de ani de zile. Spun a cam disparut pt. ca am mai aflat in trecut de la alte ... (vezi toată discuția)
Notarul nu ma lasa sa vand partea verisorului pentru care am ... Adriana68 Adriana68 Notarul nu ma lasa sa vand partea verisorului pentru care am procura, sotului meu. Am o casa la tara, cadastru facut, intabulare,, toate actele. Verisorul meu ... (vezi toată discuția)