avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CINE MAI PRELUGESTE DOVADA DE CIRCULATIE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CINE MAI PRELUGESTE DOVADA DE CIRCULATIE

PE DATA DE 21.08.2007 AM AVUT UN INCIDENT RUTIER CA URMARE FIINDU-MI SUSPENDAT PERMISU DE CONDUCERE,CIRCULAND CU DOVADA CARE TREBUIA PRELUNGITA LA 30 DE ZILE LA PROPUNEREA PROCURORULUI SI SEMNATA DE COMANDANTUL POLITIEI ,IN ACEST MOMENT DOSARUL PENAL CARE MI SE INTOCMESTE NU ESTE GATA DE CATRE POLITIA RUTIERA DESI A TRECUT APROAPE 1 AN , IN MOMENTU DE FATA UNDE IMI POT PRELUNGI DOVADA ..(LA PARCHET NU SE MAI FAC PROPUNERI--IAR LA POLITIE NU SE STIE NIMIC )
ai dreptate,dar situatia tot incurcata este.dovada expira luni.victima mai are de facut ceva investigatii sa vada exact ce are.cand termina o sa stiu si eu unde ma incadrez..peste 60,sau sub 60 de zile.politia asteapta probabil certificatul medico legal ca sa vada unde ma incadreaza si cu ce propunere il vor trimite la procuror.deci probabil nu imi ramane decat sa astept,si nu am dacat o sapt.pana la expirarea dovezii..
buna ziua,
vin si eu cu o intrebare legata de prelungirea dovezii..am fost marti, 2 iunie la procuratura, am vb cu o dna procuror care mi-a spus ca numai prim procurorul imi poate prelungii dovada, dar sa fac o cerere si o sa mi-o trimita prin posta. prim proc era la servici dar nu a vrut sa ma primeasca in audiente, nu avea chef de mine...am sunat azi la procuratura si mi s-a spus ca dovada nu e gata si ca poate sa mai dureze si o sapt pana e gata!!!!eu nu pot circula de pe data de 2 iunie!!! e normal ce se intampla? nu ar trebui sa se elibereze in max 2 zile?
va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada la permisul de conducere bobo24 bobo24 buna ziua, va rog frumos, stie cineva in ce conditii se mai poate conduce un autoturism in situatia in care permisul a fost retinut pentru accident cu ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada badita badita am avut un accident rutier pe trecerea de pietoni si partea vatamata are ingrijire medicala 15 zile.pana in prezent am fost de cateva ori la partea vatamata si ... (vezi toată discuția)
Prelungirea dovezii de circulatie alexlex alexlex Buna ziua,am avut un accident rutier in urma caruia a decedat o femeie.A avut loc o expertiza si in urma acesteia si a cercetarilor a rezultat faptul ca ... (vezi toată discuția)