avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită PV rovinieta
Discuție deschisă în Executare silită

PV rovinieta

Daca sotia mea are mai multe procese vebale de coducere fara rovinieta si il achita numai pe primul inclusiv despagubirea ,cum poate sa se faca executarea daca nu are nici un venit ? Ii ia masina ?
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 18:19, 1 August 2011
se executa silit atit veniturile cit si bunurile. Atit timp cit este proprietara a masinii, aceasta este susceptibila de a fi executata silit.
Nu riscati aplicarea unei sanctiuni mai aspre, sub conceptia conform careia - nu se poate face executarea. Executarea are mai multe moduri de transpunere in practica. Nu riscati !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta - tarif de despagubire ionutt ionutt Buna ziua! Cunoaste cineva regimul juridic al tarifului de despagubire aplicat alaturi de o amenda contraventionala pentru conducerea unei masini fara a ... (vezi toată discuția)
Somaþie pentru plata tarifului de despãgubire robertsega32 robertsega32 Bună ziua. Am primit două somaţii de la CNADNR privind plata a două tarife de despăgubire stabilite prin două procese verbale prvind contravenţii ... (vezi toată discuția)
Executare silita crystyn71 crystyn71 scuze de deranj. Va rog daca ma poate ajuta cineva cu niste mici lamuriri despre executarea silita. Mai exact: am un credit de consum ajuns in aceasta faza, nu ... (vezi toată discuția)