avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... care este procedura corecta?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

care este procedura corecta?

NU MA POATE AJUTA NIMENI? Buna. In iulie am depus cerere de restituire a diferentei dintre taxa de prima inmatriculare si taxa de mediu. La cerere trebuia sa anexez anumite documente.Ulterior am aflat ca altii au fost trimisi la RAR pentru calcularea emisiilor, dar eu nu am fost. Am primit instiintare pentru ridicarea banilor, insa suma este mult mai mica fata de calculele pe care le-am facut pe site-ul RAR. Masina este din 2001, Opel Astra Caravan, 1.7diesel, iar in cartea de identitate nu este mentionat cantitatea emisiilor de noxe..Sa merg sa ridic banii?Daca nu este mentionat pe carte, pot avea probleme mai tarziu? Merg la RAR pe cont propriu? Indrumati-ma, va rog. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2008
ely_f, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 20:05, 13 August 2008
Mergeti la organul fiscal care va trimis instiintarea si cereti lamuriri, referitoare la modul de calcul.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto tincaioana tincaioana cum calculez taxa la un opel astra din 1998 inmatriculat in Romania in februarie 2009 euro 2 scos de rar dar pe cartea germana era euro 3 de 1598 cm si nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare (diferenta) taxa auto nutzzu nutzzu Buna seara.Am platit in mai 2011 taxa inmatriculare pt un opel astra(cilindree 1598,emisii CO2-171,noxe E4) 1.605 lei.Am calculat recent pe site-ul AFM,cf ... (vezi toată discuția)
Auto din 2001 inmatriculat in ro in 2006 nu o pot inscrie pe numele meu. dvm dvm Salut.Am si eu o mare problema.In decembrie 2013 am cumparat un opel agila inmatr.in Ro in 2006.Am fost la rar pt. emisia de noxe care nu era trecuta in carte ... (vezi toată discuția)