avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Urgent! intarziere la plata tva
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Urgent! intarziere la plata tva

Buna ziua,

am semnat un contract in mai (vanzare imobil, tva 5%), pe care am uitat insa sa-l duc la finante si sa platesc tva-ul aferent.
Cum se calculeaza penalitati pentru asta, daca le voi plati luni 25 iulie...tva-ul trebuia achitat pana pe 25 iunie.
Am citit undeva ca pt. primele 30 de zile, nu se platesc penalitati. Asa este?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 20:31, 22 Iulie 2011
Pentru primele 30 de zile intarziere la plata nu se datoreaza penalitati de intarziere,urmand sa vi se calculeze numai dobanzi (majorari).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanzi si penalitati neplata tva ancatod ancatod buna ziua functionez ca pfa din 2005, incepand cu aug 2007 am depasit plafonul de 35000 euro, dar nu m-am inregistrat ca platitor de tva, in urma unei ... (vezi toată discuția)
Scutire penalitati la firme,daca se face plata datoriilor pana la 31 decembrie. getic2000 getic2000 Buna ziua,nu stiu daca am inteles bine din ce a zis domnul Boc intr-o zi la televiziune legat de scutirea de plata a penalitatilor firmelor daca se platesc ... (vezi toată discuția)
Penalitati cass radu1838 radu1838 Buna ziua. Sunt fost PFA si am primit recent o notificare de la CASS pentru achitarea obligatiilor restante 2005-2009. As dori sa stiu la cat se ridica ... (vezi toată discuția)