avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut 30 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut 30 zile

buna seara, am si eu o problema sper sa ma poata ajuta cineva pt ca sunt disperata, sotului meu ia fost retinut permisu de conducere pt 30 de zile pt ca a trecut semaforu pe culoarea rosie, i-a dat dovada iar procesul verbal nu la semnat, problema este ca i-a explicat agentului ca intr-o saptamana trebuie sa plecam din tara in spania noi fiind in vacanta in romnaia ,daca nu ajungem ne pierdem locurile de munca fiind veniti cu masina tot cu masina trebuie sa ne intoarcem el lucreaza acolo sofer. acum as dori sa stiu ce modalitate avem de a-si recupera permisu de conducere daca noi trebuie sa plecam din tara, banuiesc ca trebuie sa mergem la judecatoria de unde apartinem ,luni voi ajunge si la un avocat sa vedem ce ne zice , dar pana luni sunt disperata nu stiu ce sa fac mai ales ca e vorba si de locurile de munca . va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 12:51, 29 Iulie 2011
Va sfatuesc sa platiti amenda sa incercati la politie sa pea un test pentru reducerea suspendari la jumate nu circulati fara permis intre spania si romania eczista un acord de colaborare din cate stiu, permisu trebuie sa stea 30 zile la politie efectiv Multa BAFTA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat yonut78 yonut78 buna seara.am o intrebare rog care poate sa ma ajute.mia suspendat permisu pentru ca nu am acordat prioritate le 2 pietoni. dar mentionez ca cei 2 pietoni au ... (vezi toată discuția)
Permis retinut puncte penalizare lucianalex lucianalex Salut imi cer scuze daca mai exista vreo discutie asemanatoare insa nu am gasit si am si eu o problema si as vrea sa imi raspunda cineva care a mai patit sau ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere Loncar Loncar Buna ziua Logodnicului meu i s-a retinut permisul de conducere pt 90 zile ,aseara pt o alcoolemie de 0,24 in aerul expirat.Nu este cetatean roman si v-a ... (vezi toată discuția)