avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda!

Buna ziua! Sunt un director de scoala generala, au venit in control de la ISU si m-au amendat cu 2500 lei pentru unele nereguli la tabloul electric. Cine plateste amenda? Eu personal sau scoala? Cum o pot contesta?
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
Hercule36, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:03, 22 Iulie 2011
Amenda o platit dvs., evident (inteleg ca amenda este pe numele dvs.).
De contestat o puteti contesta in instanta, in termen de 15 zile de la primirea procesului verbal contraventional.
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
ContSters103772, utilizator
De ce scoala? Se administreaza si conduce singura? Aveti o functie, sunteti salarizat pe ea dar aveti si responsabilitati. Chiar daca este pe institutie, Inspectoratul scolar trebuie sa recupereze amenda de la persoana raspunzatoare. Responsabilitatea este in primul rand a conducatorului unitatii/institutiei.
Dv. va puteti indrepta impotriva "electricianului" (daca aveti) sau a "administratorului" (daca este alta persoana decat dv.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale necuvenite eloria eloria Am fost detasata ca director adj. la o alta scoala in perioada iunie 2008-oct. 2009. Dupa plecarea de la scoala si revenirea pe catedra titulara, am ... (vezi toată discuția)
Compania electrica ne-a trimis 2 talhari AlinaLavinia AlinaLavinia Buna ziua! Aveam probleme cu tensiunea curentului si am chemat un electrician, ne-a rezolvat lucrand la tablou. Peste 9 luni au venit 2 angajati de la curent ... (vezi toată discuția)