avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Compania electrica ne-a trimis 2 talhari
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Compania electrica ne-a trimis 2 talhari

Buna ziua! Aveam probleme cu tensiunea curentului si am chemat un electrician, ne-a rezolvat lucrand la tablou. Peste 9 luni au venit 2 angajati de la curent electric sa verifice daca furam curent. Au verificat contorul si au constatat ca e ok. Dar nu s-au oprit asa cum trebuia in mod normal....ci au trecut si la tablou. Acolo au vazut ''o incurcatura de fire''. Au zis : Daca nu acceptati sa o rezolvam noi, chemam acum o comisie de expertiza care va va trimite direct la puscarie si cu amenda!!!! Am acceptat si au "'rezovat'' asa: A iesit fum din 2 cuptoare ceramica, 1 aer conditionat, 1 calculator de 2000 de lei, 1 spatula electrica. Toate fiind conectate la priza dar nefiind pornite. DAR CAND LE-AM PORNIT A IESIT FUM!! Ne-au cerut 2000 de ron pe manopera si ne-au zis ca daca nu ne convine ceva vor chema Comisia!!
Au plecat! Am sunat electricianul care ne-a explicat ca nu aveau ce cauta in tablou!!!! Au vazut ca nu ne pricepem si au profitat, ne-au speriat si ne-au ''rezolvat''!!! Nici macar nu erau meseriasi buni, niste talhari care nu intelegeau ce inseamna un tablou electric dar care au pretins ca inteleg!!! Ne-am lasat talhariti!!! Acum ce mai putem face? Ne era frica sa sunam undeva sau sa ii ''suparam'' pe cei 2 ca nu cumva sa cheme comisia care oricum nu avea de constatat nici o neregula!!! Unde sa ne mai ducem? Cine ne crede fara nici o dovada decat aparatele stricate.....si amprentele lor? Astept un sfat, va multumesc din suflet!!!
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2013
AlinaLavinia, utilizator
Cel mai recent răspuns: AlinaLavinia , utilizator 14:09, 17 Iunie 2013
Sesizati oficial unitatea a caror reprezentanti au intervenit si au cauzat prejudiciul pe care il denuntati
In plangere solicitati acoperirea prejudiciului cauzat ca urmare a prestatiei angajatilor furnizorului de energie electrica
Aveti dovada legala=document de interventie asupra instalatiei si tabloului electric din partea celor 2 ?
Respectivii dupa ce au intervenit asupra tabloului electric au incheiat proces verbal ?
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2013
ynocentta, utilizator
Nu ne-au lasat nimic in scris-chitanta sau proces verbal deoarece (au motivat ei) eram vinovati iar ei ne-au ''acoperit'' si ne-au rezolvat problema fara sa mai cheme Comisia. Ca in situatia in care te-a prins ca ai trecut pe rosu dar nu iti ia permisul ci doar ii dai o spaga ca sa nu il ridice, normal ca nu face chitanta pe spaga. Asa si ei, ne-au acoperit asa zisa neregula inventata de ei si am platit manopera.
Nu sunteti singura persoana care a patit asa ceva. Electrica are monopolul si de aici pleaca toata aceasta bataie de joc care este generalizata. Puteti sa faceti plangere la politie dar trebuie sa va asumati si consecintele asupra dvoastra, intrucat ati platit ca sa fie acoperite niste nereguli. Nu este ok. Cred ca o sa va resemnati si ati invatat ceva pentru viitor !
Am plătit pentru nişte nereguli inventate de ei ca să ne ia banii. Noi nu suntem vinovaţi decât că am fost naivi şi ne-am lăsat păcăliţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De curand am cumparat un apartament, am inceput renovarile, in ... lrdmafia lrdmafia De curand am cumparat un apartament, am inceput renovarile, in doua camere in pardosea, am dat de 3 tuburi de curent care duc la vecinul de jos, fara sa ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa ajut un vecin??? 44axa 44axa detin 2 ap. la etajul 10 in unul locuiesc eu iar al 2-lea este gol. pot sa dau curent din cel gol unui vecin de al meu care sa mutat recent si nu are inca ... (vezi toată discuția)
Modificare instalatie electrica hotarata doar de presedinte si administrator Adi_01 Adi_01 Buna ziua, Am descoperit in subsolul blocului doua persoane care lucrau la instalatia electrica .La intrebarea fireasca _ce faceti si cu acordul cui?_ au ... (vezi toată discuția)