avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa de munca - pensionar militar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa de munca - pensionar militar

sant pensionar militar si am lucrat 17 ani in conditii deosebite de munca cand s-a facut recalcularea pensiei nu am beneficiat de conditii deosebite,am fost in audienta la persoana care se ocupa cu aceste probleme si a spus ca nu au softul necesar pentru calculul grupelor de munca,ce poate face .
Cel mai recent răspuns: NotariatPublic , utilizator 22:23, 22 Iulie 2011
Buna seara, in speta de mai jos s-a dispus sa se plateasca reclamantului pensionar militar ca si dvs, diferenta de pensie ca urmare a revizuirii calcululuactualizat in functie de indicii de inflatie pana la data platii efective: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 192/2015 nicuratiu nicuratiu Sunt un beneficiar al L.192/2015. si desi a fost emisa si HG pt. aplicarea acesteia nu s-a intimplat nimic. Intrebarea mea este daca se stie ce se(s-a) i ... (vezi toată discuția)
Plata acualizata a diferentelor de pensie castigate in instanta luciapopp luciapopp Buna ziua, Apelez , din nou , la ajutorul dumneavoastra in urmatoarea problema: 1.am castigat in instanta recalcularea pensiei (pentru nevalorificarea ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pensia de invaliditate la pensia pentru limita de varsta, reducerea varstei standard de pensionare ContSters241671 ContSters241671 sant nascuta in august 1959si din iulie2007sant pensionata de invaliditate gradul 2 Pe decizia de pensie apar urmatoarele date de cotizare.Stagiul de cotizare ... (vezi toată discuția)