avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... condamnare la locul de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

condamnare la locul de munca

mentionez faptul ca am fost diagnosticata cu cancer am un copil de 12 ani dupa urma caruia primeam pensie alimentara de la fostul sot avand in vedere ca acesta a avut un accident si a fost condamnat 2 ani nu mai primesc pensia de care aveam nevoie mentionez faptul ca am urmat un tratament in strainatate deoarece nu lam putut face in romania problema este ca nu am venit si aceasta era sng sursa de venit. ce pot face sa depun actele medicale sa arat ca sunt bolnava si ca acesta sa fie condamnat la locul de munca ca sa primim aceasta pensie alimentara de care avem mare nevoie ce trebuie sa fac sunt disperata nu am decat o pensie de handicap de 200ron si alocatia copilului ce pot sa fac in acest caz
Cel mai recent răspuns: mihaela_aa , utilizator 09:32, 23 Iulie 2011
mihaela_aa a scris:

mentionez faptul ca am fost diagnosticata cu cancer am un copil de 12 ani dupa urma caruia primeam pensie alimentara de la fostul sot avand in vedere ca acesta a avut un accident si a fost condamnat 2 ani nu mai primesc pensia de care aveam nevoie mentionez faptul ca am urmat un tratament in strainatate deoarece nu lam putut face in romania problema este ca nu am venit si aceasta era sng sursa de venit. ce pot face sa depun actele medicale sa arat ca sunt bolnava si ca acesta sa fie condamnat la locul de munca ca sa primim aceasta pensie alimentara de care avem mare nevoie ce trebuie sa fac sunt disperata nu am decat o pensie de handicap de 200ron si alocatia copilului ce pot sa fac in acest caz

Pentru ce fapta a fost condamnat?
Dati mai multe amanunte cu privire la condamnarea fostului sot , dar mai ales comunicati-ne daca acesta este sau nu recidivist(a mai fost condamnat si cand a fost condamnat).
In principiu , avand in vedere problemele dvs de sanatate , faptul ca sotul prin pensia pe care o presta era singurul intretinator al minorului , faptul ca dvs nu puteti munci , trebuie vazut in ce masura acesta poate introduce o cerere de gratiere personala la institutia prezidentiala , invocand motive umanitare
a mai fost condamnat cu suspendare inainte tot ceva in legatura cu codul rutier problema este ca eu am facut un tartament de citostatice in strainatate si trebuie sa ma operez sunt in imposibilitate de a mai face fata acestor probleme aceasta pensie a copilului meu era bine venita sunt disperata daca vreti sa imi lasati un nr de telefon sau nu stiu orice va rog ajutatima mai am o luna de zile si trebuie sa merg la operatie daca nu rezolv acum cat mai pot merge pe picioare nu stiu daca mai pot face ceva pe viitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratiere margareta_a margareta_a mentionez faptul ca fostul meu sot a fost condamnat pentru savarşirea infractiunii de refuz de a se supune recoltarii probelor biologice in vederea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara chelemindra_emilia@yahoo.com chelemindra_emilia@yahoo.com Buna dimineata, sunt in divort ,abia in februarie am prima infatisare ,insa sunt o persoana cu servici si cu certificat de handicap accentuat. Sunt bolnava ,in ... (vezi toată discuția)
Un caz disperat violeta00 violeta00 buna seara.vreau sa va fac cunoscut cazul meu deoarece am fost persoana nepotrivita la locul nepotrivit si pentru asta am platit un pret mult prea mare.intro ... (vezi toată discuția)