avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termoizolatie apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termoizolatie apartament

Suntem posesorii unui apartament cu 2 camere la parterul unui bloc din sectorul 5. Am dori sa realizam o lucrare de termoizolatie exterioara, dar nu stim daca avem nevoie de ceva aprobari pentru o astfel de lucrare sau nu. :-/
Ne puteti lamuri va rog!
Multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: ContSters138306 , utilizator 10:14, 16 Noiembrie 2010
Pentru termoizolaţia exterioară sau interioară a apartamentului nu este necesară vreo aprobare/autorizaţie. Aplicaţi apoi culoarea de vopsea în ton cu cea a blocului.
A se vedea art. 11 lit. h din Legea nr. 50/1991. ;)
cu conditia sa am acceptul asociatiei de proprietari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termoizolatie apartament bloc ContSters138306 ContSters138306 Buna ziua. Suntem posesorii unui apartament cu 3 camere la parterul unui bloc din sectorul 6. Am dori sa realizam o lucrare de termoizolatie exterioara, dar ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru izolare termica apartament ContSters94817 ContSters94817 As dori sa stiu daca trebuie autorizatie de la primarie pt izolarea termica a apartamentului si cum se obtine aceasta ,cat costa? Am gasit pe internet un ... (vezi toată discuția)
Lnformatie reabilitare termica pe cont propriu andreeaene andreeaene Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele 3 probleme: 1.deoarece reabilitarea termica efectuata de Primarie nu se stie daca si cand se va face, ... (vezi toată discuția)