avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reclamatie opc fara nici un raspuns
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reclamatie opc fara nici un raspuns

Buna ziua.in urma cu 30 de zile am facut o reclamatie la protectia consumatorului care normal trebuia sa primesc un raspuns in 30 de zile,inregistrata si cu un bon care il detin,si nu am primit nici un raspuns nici dupa 35 de zile.ce ma sfatuiti sa fac?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:04, 23 Iulie 2011
aveti posibilitatea sa dati in judecata OPC-ul pt a fi obligat de catre instanta sa va dea un raspuns la sesizarea dvs.instanta competenta este tribunalul sectia contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi aberante energie electricã modreamarin modreamarin Ca urmare a schimbării contorului de energie electrică [b]după[/b] expirarea plombei metrologice, mi-a fost înregistrat un consum de energie electrică de ... (vezi toată discuția)
Poate un website sa fie sanctionat ? iulia2410 iulia2410 Am cumparat niste carti in format electronic de pe un site si nu le pot accesa. Desi comanda a fost achitata si confirmata pe loc, administratorii site-ului ... (vezi toată discuția)
Dreptul de petitonare marryy_lm marryy_lm am vrut sa depun o sesizare prin telefon la firma de cablu rds. sesizam un deranjament in furnizarea serivciului de calu tv,respectin pe unul din posturile tv ... (vezi toată discuția)