avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Poate un website sa fie sanctionat ?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Poate un website sa fie sanctionat ?

Am cumparat niste carti in format electronic de pe un site si nu le pot accesa. Desi comanda a fost achitata si confirmata pe loc, administratorii site-ului mi-au spus ca intampina probleme tehnice care nu le permit sa imi dea acces la carti desi eu le-am platit. Am contactat periodic echipa tehnica a site-ului (in ultimele luni) si tot nu rezolva problema. Este normal acest lucru ? Poate acest website sa fie sanctionat ? Practic, ei vand produse, clientii efectueaza plata, iar apoi clientii nu pot beneficia de produsele achizitionate. A mai avut cineva experiente similare ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:32, 15 August 2017
Sesizati Protectia consumatorului, in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Anexati copii dupa nota de plata si confirmarea platii pentru ca inspectorii sa aiba elemente prin care sa depisteze proprietarii site-ului respectiv. Proprietarilor site-ului li se pot aplica amenzi contraventionale de catre inspectorii OPC.
Gasiti aici informatii despre demersurile OPC: www.avocatnet.ro/content/art...
Va multumesc pentru raspuns. La ce va referiti cand ati mentionat nr. de inregistrare ?
Cand depuneti sesizarea sa luat numar de inregistrare/ data de la institutie sau sa trimiteti sesizarea prin posta cu confirmare de primire.
Daca aveti aceste date si nu primiti raspuns scris in 30 de zile puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva institutiei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control anpc in derulare pentru nerespectare factura proforma generata automat de sistem mail4me mail4me Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la un control OPC facut pe baza unei reclamatii ca am refuzat livrarea unor produse la pretul din factura ... (vezi toată discuția)
Reclamatie acvariu spart LuceNera LuceNera Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Detin un magazin online si am primit o comanda pentru un acvariu. Am livrat acvariul ... (vezi toată discuția)
Pret foarte mic pe website de electronice IrinaDu IrinaDu Buna seara, Am comandat un produs care, conform site-ului de pe care am dat comanda, era la Promotie. Pretul a fost de sub 10% din valoarea normala a ... (vezi toată discuția)