Buna ziua.Lucrez la o firma de aprox.9 luni si am un contract pe perioada determinata, prelungit pana acum de doua ori prin acte aditionale.contractul imi va expira in octombrie, luna in care voi avea un an lucrat la aceasta firma. As dori sa stiu in cazul in care firma nu mai doreste sa-l prelungeasca, cu ce articol va trebui sa il inchida daca eu imi exprim dorinta de a mai lucra , sau daca il va incheia cu acordul partilor mai am dreptul de a-mi depune actele pt somaj? Astept raspuns.Va multumesc.
Daca nu vi se mai prelungeste durata c.i.m., acesta va inceta de drept in baza art.56 lit.i C.mun. ... situatie in care puteti beneficia de somaj daca indepliniti si conditia stagiului minim de cotizare la somaj.
Încetarea contractului individual de muncă prin acordul părţilor sau prin demisie exclude posibilitatea fostului salariat de a beneficia de indemnizaţia pentru şomaj.
Decizie incetare cim
ole
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie :
Profesoara reintoarsa din concediu de ingrijire a copilului, iar prof. care a suplinit-o vrea sa beneficieze de somaj. ... (vezi toată discuția)