avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sa ma prezint sau nu in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sa ma prezint sau nu in instanta

In urma unui proces civil de succesiune persoana a castigat iar eu am pierdut.Sentinta este definitiva. Dupa cca sase luni a incercat sa-si intabuleze casa dar a dat in mod gresit OCPI in instanta. A pierdut apelul. Acuma deschis un alt proces impotriva mea pt ama radia din foaia de sarcini. Eu sunt de acord. Va intreb sa ma prezint sau nu in instanta. Eu sincer nu doresc a ma prezenta in fata instantei. Pot sa imi prezint acordul in scris?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:00, 11 August 2008
Prezentaţi-vă acordul în scris în faţa instanţei, printr-o întâmpinare, ce trebuie să o depuneţi instanţei înainte de primul termen de judecată.

:offtopic: Interventie administrator: publicitatea este interzisa pe forum, va rog cititi regulamentul de postare. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 11 August 2008
ContSters20980, utilizator
Depuneţi o întâmpinare la dosar cu cel puţin 5 zile anterior termenului de judecată stabilit de instanţă în care veţi menţiona că sunteţi de acord cu acţiunea reclamantului. În această situaţie, instanţa nu vă poate obliga la plata cheltuielilor de judecată pe care le va face reclamantul, în cazul admiterii acţiunii sale. ;)
PopaL a scris:

In urma unui proces civil de succesiune persoana a castigat iar eu am pierdut.Sentinta este definitiva. Dupa cca sase luni a incercat sa-si intabuleze casa dar a dat in mod gresit OCPI in instanta. A pierdut apelul. Acuma deschis un alt proces impotriva mea pt ama radia din foaia de sarcini. Eu sunt de acord. Va intreb sa ma prezint sau nu in instanta. Eu sincer nu doresc a ma prezenta in fata instantei. Pot sa imi prezint acordul in scris?

Ar fi mai indicat sa va prezentati in fata instantei si sa faceti referire la faptul ca nu sunteti de acord sa suportati cheltuielile de judecata.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuielie de judecata aurah aurah Buna seara!cum se procedeaza in cazul in care esti chemat in instanta pentru intampinare in cazul in care esti de acord cu pretentiile celuilalt?trebuie sa iei ... (vezi toată discuția)
Judecata alin1980 alin1980 buna as dori nisteinformatii desre ce trebuie sa fac. Am avut o societate comerciala , am ramas sa platesc ultimele 2 luni de cand a fost inchis ... (vezi toată discuția)
Termen impacare divort alexandru0104 alexandru0104 buna ziua!as dori sa ma ajutati cu o informatie daca se poate...sotia mea a depus o cerere de divort si avem termen pe 18.02.2013...intre timp am facut o ... (vezi toată discuția)