avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... pot sa renunt la reesalonare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

pot sa renunt la reesalonare

Buna ziua ma numesc Marius si am o intrebare ? am un credit restant de 3 luni creditu este pe sotia mea eu sunt co-imprumutant si imreuna cu sotia am solicitat reesalonarea creditului , s-a aprobat dar mai trebuie sa semnam contractul doar ca intre timp sotia a plecat la lucru in strainatate Daca platesc la zi ratele (cele trei luni plus luna in curs) pot sa renunt la reesalonare fiind dosarul aprobat? mentionez ca creditul actual este pana in 11 04 2012 ,iar reesalonare s-a facut pe 2 ani
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2011
fanamarius, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 11:57, 24 Iulie 2011
Daca nu s-a semnat reesalonarea platiti ratele in continuare. La reesalonari se platesc mai multe dobanzi si penalitati, decat penalitatile pe care le-ati acumulat la planul initial de creditare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate plata rata banca boby_bt boby_bt Sunt in imposibilitate de a-mi achita ratele la banca. Banca nu-mi aproba reesalonare. Ce ar trebui sa fac? Multumesc (vezi toată discuția)
Transfer rambursare credit de la o persoana fizica la alta Drezic Drezic Bune seara! Am urmatoarea problema sper ca ma puteti ajuta! Acum 2 ani sotia a luat un credit de 12.000 de lei aproximativ si prostia ... (vezi toată discuția)
Credit cu plata intarziata Gnikos Gnikos Buna ziua, Sper sa gasesc un raspuns care sa am linisteasca , va voi spune care este situatia.In 2008 am contractat un credit cu valoare de apx 9000 de Euro ... (vezi toată discuția)