buna am si eu o intrebare,am fost data in judecata de o firma de recuperari de creante pentru un abonament de telefonie,intrebarea mea este,dupa procesul in sine dak eu nu ma prezint(sunt plecata din tara)cum vor efectua executarea,imi vor lua bunuri sau se va lega doar de venituri,tin sa mentionez ca eu am indemnizatie de crestere a copilului
am inteles ca de indemnizatie nu se pot atinge,dar chestia e ca eu vreau sa platesc doar ca nu imi permit sa platesc aproape 4000 ron intr-o singura transa,dak trimit pe cineva sa ma reprezinte la tribunal,am sansa sa p[latesc aceasta datorie in cateva transe?va multumesc pentru promptitudine
bun stiu ca executarea se poate face asupra bunurilor mobile si imobile,dare eu vreau sa stiu dak imi iau angajamentul ca platesc se mai ating de bunurile mobile(imobile nu am)?
Pai... v-ati mai luat o data un angajament ca veti plati, atunci cand ati semnat contractul pentru serviciile de telefonie. Si nu vi l-ati respectat....
Credeti ca un nou angajament mai poate valora ceva in ochii creditorului dvs. sau ai instantei?
Daca semnati cu creditorul o tranzactie, prin care acesta sa fie de acord cu plata esalonata, atunci creditorul va fi obligat sa respecte termenele de plata stabilite prin respectiva tranzactie si nu va mai putea sa va execute silit.