avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna am si eu o intrebare,am fost data in judecata de o firma de recuperari de creante pentru un abonament de telefonie,intrebarea mea este,dupa procesul in sine dak eu nu ma prezint(sunt plecata din tara)cum vor efectua executarea,imi vor lua bunuri sau se va lega doar de venituri,tin sa mentionez ca eu am indemnizatie de crestere a copilului
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 13:23, 24 Iulie 2011
Daca sunt venituri prioritare sunt poprirea pe venituri, aprox 30% din venit!
Executarea silita se poate face asupra tuturor bunurilor dvs. mobile si imobile.
am inteles ca de indemnizatie nu se pot atinge,dar chestia e ca eu vreau sa platesc doar ca nu imi permit sa platesc aproape 4000 ron intr-o singura transa,dak trimit pe cineva sa ma reprezinte la tribunal,am sansa sa p[latesc aceasta datorie in cateva transe?va multumesc pentru promptitudine
bun stiu ca executarea se poate face asupra bunurilor mobile si imobile,dare eu vreau sa stiu dak imi iau angajamentul ca platesc se mai ating de bunurile mobile(imobile nu am)?
Pai... v-ati mai luat o data un angajament ca veti plati, atunci cand ati semnat contractul pentru serviciile de telefonie. Si nu vi l-ati respectat....
Credeti ca un nou angajament mai poate valora ceva in ochii creditorului dvs. sau ai instantei?
Daca semnati cu creditorul o tranzactie, prin care acesta sa fie de acord cu plata esalonata, atunci creditorul va fi obligat sa respecte termenele de plata stabilite prin respectiva tranzactie si nu va mai putea sa va execute silit.
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ContSters369458 ContSters369458 Am de incasat de la un debitor suma de 5.000 euro prin sentinta definitiva. Acesta doreste sa imi plateasca suma in transe, modalitate cu care eu nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca alexandra_2010 alexandra_2010 am avut un contract la un operator de telefonie mobila,s-a reziliat,si acum a ajuns la suma de 3640lei. nu am platit aceasta suma si am primit aks o hotarare ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o societate de recuperari creante mikiela26 mikiela26 Povestea mea sta cam asa: in urma unui divort incheiat acum 3 ani ,sunt buna de plata ,conform hotararii judecatoresti , pentru niste credite luate de fostul ... (vezi toată discuția)