avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut car
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut car

buna ziua

am o problema in legatura cu un imprumut C.A.R., mama i-a dat un cupon de pensie undei rude apropiate pt un imprumut dar ea l-a dat la altcineva. Iar acum mama a primit prin posta un plic sa ii va opri din pensie ca respectiva persoana nu platise ratele si ca e girant, am o intrebare se poate face credit doar cu cuponul de pensie fara copie de C.I. si fara ca girantul de sa fie de fata sa semneze cererea de credit si sa-si dea acordul?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:16, 24 Iulie 2011
este obligatorie semnatura girantului pe contract. insa poate i-a falsificat semnatura mamei dvs. si atunci trebuie depusa plangere penala pt inselaciune la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe pensie cand sotul intra la inchisoare ContSters416465 ContSters416465 Buna ziua. Tatal meu: 1. are un credit luat de la banca si ca girant este mama - rata lunara este de 400 lei pe care o plateste el din pensie 2. a girat un ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu un escroc Sparda777 Sparda777 In iarna 2014, un agent provident care tot venea la noi pe palier la vecini, a intrat in vorba cu maicamea s-au imprietenit, si la cateva luni, a venit ... (vezi toată discuția)