avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract de subinchiriere auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract de subinchiriere auto

O societate comerciala are inchiriat un camion de la o persoana fizica in baza unui contract de inchiriere inregistrat la finante.
Acum aceasta societate doreste sa il subinchirieze unei alte societati comerciale .
Se incheie contract de subinchiriere sau de locatiune intre cele doua societati?
Cel mai recent răspuns: sc monterey srl , Contabil 22:16, 29 Iulie 2011
Daca in contractul initial este acceptata subinchirierea, atunci aceasta este solutia.
Daca nu, puteti face un act aditional la contractul initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Contract de închiriere cu clauza de subînchiriere adrian_velicu adrian_velicu Bună seara, Mă confrunt cu urmatoarea situatie: eu PF am un contract de inchiriere al unui apartament intr-un imobil, cu un SRL care a expirat la ... (vezi toată discuția)
Contract chirie intre pfa si srl, proprietar persoana fizica norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -Persoana fizica P este proprietarul unui apartament A. -aceeasi persoana fizica are ... (vezi toată discuția)