avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cumparare

socrii mei au o casa cumparata dar intra in posesia ei dupa moartea vanzatorului.ei pot sa o doneze mai departe chiar daca vanzatorul nu a decedat???
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 08:58, 25 Iulie 2011
Pot sa faca orice fel de acte de dispozitie, cu conditia ca in aceste acte sa se respecte dreptul de uzufruct al vanzatorului initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare uzufruct viager georgedoru georgedoru Buna ziua. Am problema cu un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager. Socrii mei ne-a facut acte de vanzare cumparare in urma cu cativa ani pe ... (vezi toată discuția)
Ma poate da afara bunica sau fiica ei daca am facut vanzare cumparare cu uzufruct? florinsechel florinsechel buna ziua ,ajutati-ma si pe mine cu aceasta problema va rog ca nu inteleg exact termenul asta de uzufruct. in urma cu 5 luni bunicii mei mi-au facut acte de ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare-cumparare maria botea maria botea socrii mei doresc sa ne faca act de vanzare-cumparare pe casa in care locuim si pa masina cu conditia ca eu si sotul meu sa devenim proprietari dupa moartea ... (vezi toată discuția)