avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... deces
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

deces

sotul meu a decedat in italia.el avea domiciliu la brasov eu la suceava.ne am cununat la suceava.pot sa ii fac certificat de deces la suceava???
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:24, 25 Iulie 2011
Certificatul de deces se emite la locul unde a survenit decesul.
Certificatul de deces se elibereaza in Italia, in locul unde a decedat. Cu acel act, veti inregistra decesul la ultimul domiciliu din Romania, adica in Brasov.
Lecturati aici:[ link extern ]
dar eu daca am domiciliu in suceava nu pot sa i fac aici certificatul de deces???
Buna ziua !
Certificatul de deces va fi eliberat de autoritatile italiene . Dvs. veti putea solicita transcrierea actului de deces eliberat de autoritatile italiene la primaria domiciliului solicitantului ( al dvs.) .- art. 72 alin. (2) al HG 64/2011 - .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport mortuar acbin acbin Buna seara.Concubinul meu a decedat in Italia acum jumatate de an.Exista un pasaport mortuar care se afla la fratele decedatului.Am cu acest barbat un copil ... (vezi toată discuția)
Transcriere acte stare civila Justitiarul71 Justitiarul71 O d.na se casatoreste in Romania cu un cetatean italian, dupa care pleaca sa locuiasca la sot in Italia. Se cearta cu sotul si se muta la amant. Din relatia de ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat nastere janina drula janina drula buna ziua am o speta si nu stiu cum sa o rezolv x a nascut in italia o fetita care nu este rezultata din casatorie ci din concubinaj autoritatile italiene ... (vezi toată discuția)