Buna ziua,
Am nevoie de un sfat:
Compania la care am lucrat m-a disponibilizat, motivul invocat fiind situatia economica a companiei(mentionez ca in luna martie a fost declansata procedura de insolventa). Am primit preaviz de 20 zile lucratoare in data de 20.06.2011.Ultima zi de lucru a fost data de 15.07.2011. In data de 25.07.2011 ar fi trebuit sa luam avansul din ultimul salariu, aferent perioadei 01.07-15.07., precum si lichidarea propriuzisa. In data de 22.07, am aflat ca se dau salariile , dar ca cei disponibilizati nu vor primi salariul cuvenit. In aceeasi zi , am solicitat in scris administratorului judiciar sa gaseasca a solutie intrucat adminsitratorul special si restul persoanelor implicate, refuza sa ne acorde drepturile salariale ce ni se cuvin.
Intrebarea mea este urmatoarea:ce demersuri legale trebuie sa intreprind astfel incat sa imi iau salariul cuvenit pe luna iulie precum si drepturile salariale aferente confom CCM, intr-un timp cat mai scurt.
Art61 lit a
ContSters131038
Spuneti-mi va rog,cat de mult ma afecteaza ptr un nou loc de munca,deoarece nu am respectat cele 15 zile impuse de companie la care am lucrat?
Mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie co
mihaela_1968
Buna ziua! Intr-o firma exista situatia urmatoare: exista sporuri trecute in CCM (nocive, pericol, noapte etc), dar care difera ca si cuantum (poti avea intr-o ... (vezi toată discuția)