avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere masina

ce acte trebuie incheiate daca vreau sa inchiriez autoturismul propriu unei alte persoane?
Un contract de inchiere, autentificat sau atestat de catre un avocat, cu sau fara garantii, asta in cazul in care dumneavoastra vreti sa percepeti o suma de bani drept chirie, iar in cazul in care doriti sa ii imprumutati autoturismul in mod gratuit, se va incheia un contract de comodat, de asemenea, autentificat sau atestat. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat dasca7727 dasca7727 Vreau a inchiriez unei firme sub fora de contract de comodat un apartament vreau sa stiu i eu pareri pro i contra au mai bn zis dezavantaje si avantaje (vezi toată discuția)
Contract de comodat sau contract de inchiriere? AlexK AlexK Buna, vreau sa inchiriez un apartament (eu sunt proprietarul) si vreau sa fac contract de comodat cu chiriasul dar in acelasi timp sa percep si bani de chirie. ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat se incheie in forma autentica? Lylyca Lylyca Bună ziua Am redactat un contract de comodat insoțit de proces verbal, pentru o vie pe care nu o pot ingriji Trebuie sau nu să merg cu el la ... (vezi toată discuția)