avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... montare centrala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

montare centrala

buna!
am si eu o problema: locuiesc la et. 4( ultimul) si as vrea sa-mi montez centrala de apartament, deoarece la baie si la bucatarie nu beneficiez de caldura. am facut cerere la adm. sa schimbam coloanele de caldura, dar ea a zis ca nu e treaba ei. am vb cu vecinii de pe coloana, dar cea de sub apart. meu nu vrea sa schimbam. spune ca in casa ei face ce vrea. deci, ne tine pe loc. i-am facut sesizare la adm, aceea mi-a raspuns din nou verbal ca nu are cum sa ma ajute, doar daca suport eu toate cheltuielile. mentionez ca am numere de inregistrare la ambele sesizari.
m-am hotarat sa-mi montez centrala, pentru ca nu mai suport inca o iarna frigul din casa, nici fiul meu. vesnic suntem raciti, ca sa nu mai zic ca folosim si radiatoare.
sunt convinsa ca vecina de dedesubt nu-mi va da in veci acordul pt montarea centralei. credeti ca as putea s-o montez fara acordul ei?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:10, 12 August 2008
Este foarte bine asa.Juristii de acolo cunosc foarte bine situatia si in plus mai cunosc si alte cazuri concrete de neintelegeri intre colocatari.
am stat de vorba azi cu unul din juristi si m-a asigurat ca nu e nici o problema in ceea ce priveste acordul vecinei de dedesubt. mi-a spus pur si simplu sa o ,, omit";)
multumesc mult pt sfaturi si incurajari!
Ma bucur ca ati rezolvat problema.
Succes.;)

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centralele termice degetzik degetzik buna ziua! locuiesc in braila si sunt chiriasa la un apt cu 1 camera....in tot blocul sunt montate repartitoare de caldura kre practic fraieresc ... (vezi toată discuția)
Debransare de la centrala termica de bloc Elidor Elidor Buna seara, Am urmatoarea situatie: un bloc cu 36 apartamente cu centrala de bloc a primit solicitarea de la trei proprietari de a se debransa si de a-si ... (vezi toată discuția)
Bransare individuala la gaze aniriliv aniriliv Ce trebuie facut pentru realizarea contarizarii individuale la gaze, daca locuiesc la bloc. Pe scara unde locuiesc sunt apartament care au centrale termice ... (vezi toată discuția)