avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari - obtinere statut zona ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari - obtinere statut zona rezidentiala

Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.unde gasesc documentatia pentru a obtine statutul de zona rezidentiala,cu tot ce implica,costuri etc?
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: anamarian , utilizator 02:52, 15 August 2008
la administratia financiara
Multumesc.
Buna,
Am fost la administratia financiara si mi-au spus ca nu ei se ocupa,sa merg la primarie,acolo am primit acelasi raspuns,"lasati ca ne ocupam noi"si a trecut un an deja.Ma puteti ajuta?
[ link extern ]
LEGEA CONTENCIOSULUI ADMINISTRATIV care va arata cum sa i obligati pe cei de la primarie sa va rezolve problemele in termenul legal de 30 zile,dar ca sa nu va puneti rau cu ei mai depuneti odat cerere ,luati bon de inregistrare,NU PLECATI FARA EL,SI ASTEPTATI 30 ZILE ,daca nu merge B-)INSTANTA DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zona rezidentiala presman presman Buna ziua, Va rog mult puteti sa ma ajutati cu documentatie si tot ce presupune(costuri obligatii,drepturi), sa putem obtine statutul de zona rezidentiala a ... (vezi toată discuția)
Dobandire personalitate juridica asociatie de proprietari crysenc21 crysenc21 In conditiile in care am toate actele redactate - pv de constituire, hotarare de constituire, statut, acord de asociere, tabel, ...etc, unde se depun mai intai ... (vezi toată discuția)
Putin ajutor/... ce urmeaza? florink florink buna ziua ! V-as ruga sa ma ajutati cu niste informatii. De curand am infiintat o societate comerciala. Am apelat la o firma de infiintari societati, ... (vezi toată discuția)