mama mea locuieste la casa. are un singur vecin, in partea de sud, care mai tot timpul se leaga de ea. ca orice femeie isi pregateste conservele pentru iarna. aceste conserve trebuie fierte citeva minute pentru a fi sterilizate. mama are un loc unde face focul, pentru a pune o oala mare sau un ceaun mult mai mare, in apropierea unei pompe de apa. vecinul din partea sudica tot timpul se leaga si se cearta cu ea, zicandu-i sa nu mai faca focul acolo pentru ca se duce fumul la el. mentionez ca de la gardul lui si pana la locul unde se face focul este o distanta mai mare de 2-3 m. problema este ca anul trecut a schimbat locul de facut focul, dar fumul tot spre el se duce. nu are ce altceva sa faca. chiar nu are dreptul ca in curtea ei sa faca focul? ce masuri imi recomandati sa luam?
Inca nu exista legi pentru reglementarea directiei fumului din curtea vecinului, asa cum nu sunt inca legi pentru interzicerea latratului cainelui ori cotcodacitul gainilor din curtea alaturata...
Mama dv. sa nu il bage in seama pe vecin, sa isi vada linistita de prepararea produselor, cu cat mai mult fum! :)
Esecuri culinare
Ares-3
In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)