avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperarea unei garantii in urma incetarii unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperarea unei garantii in urma incetarii unui contract de inchiriere a unui apartament

Am inchiriat un apartament cu 3 cam. cu suma de 1450ron.iar la incheierea contractului am achitat si o garantie cat costul chiriei,garantie stipulata in contract,care prevede ca se va restitui la incetarea contractului.Dupa ce s-a terminat contractul,propritarul nu mai vrea sa imi restituie contravaloarea garantiei.ce pot face in acest sens?se poate actiona in instanta?
Cel mai recent răspuns: Happyend , utilizator 19:01, 27 Iulie 2011
Daca ati predat apartamentul in aceeasi stare in care l-ati primit (cu exceptia uzurii normale) si toate facturile sunt achitate, puteti recupera garantia in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire garantie MisterDanny MisterDanny Bună ziua! Întâmpin următoarea situație : De aproape 4 luni stau în chirie. Din momentul ce a venit iarna, a început sa apară ușor ușor mucegaiul ... (vezi toată discuția)
Garantie nerestituita sas80 sas80 Am stat cu chirie la o garsoniera pana in luna ianuarie 2009. A ramas o garantie de 220E. Inchirierea s-a facut doar in baza unui contract de la o agentie ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament aylyn87 aylyn87 Am inchiriat un apartament, dupa 2 luni am plecat, proprietarul refuza sa ne mai restituie garantia, daca fac plangere la politie si nu am viza de flotant risc ... (vezi toată discuția)