buna ziua,
Am icheiat un contract cu un avocat, pentru reprezentare in faza de cercetare penala, el reprezentanduma doar la tribunal o singura data la cererea de mandat de arestare.
Am platit un avans, dar am aflat ca avocatul respectiv mai are si alt client din acelas dosar si imi este frica sa nu joace la doua capete.As dori sa reziliez contractul, trebuie sa il platesc integal sau doar proportional cu reprezentarea, eu nu mai doresc restituirea avansului, ma intelesesem ca acel avans sa fie valabil si pentru tribunal si la recurs. A pus recursul dar inca nu sa judecat si as vrea sa vin cu alt avocat, din motivele prezentate mai sus.Cum pot rezilia contractul?
faceti o notificare prin care ii invederati ca nu mai doriti sa fiti reprezentat de acel avocat si ca doriti rezilierea contractului. dar dvs si celalalt inculpat aveti interese contrarii in cauza?
Nu stiu ce a declarat el in momentu de fata, si el e acuzat de acelas lucru, de complicitate cu mine si altii.
Ideea este daca pot rezilia fara sa mai platesc diferenta, precizez ca am platit 1/6 din contract si pentru o singura reprezentare cred ca este suficient, de fapt ma intelesesem ca tribunalul si curtea fac atat.
Pot sa nu ii mai platesc difernta?
As dori totusi sa ma despart amiabil de om.
nu imi plac disensiunile mai ales acum.
poate iii mai dau ceva dar integral nu am de unde ca mai trebuie sa pun si alt avocat.
Declaratia 200
Galexa
Buna,
as dori un mic ajutor daca se poate.
Din greseala nu am depus la timp la ANAF ( in termen de 15 zile ) acordul de reziliere a unui contract de ... (vezi toată discuția)