avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot face o sesizare la ITM daca nu mai lucrez la acea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot face o sesizare la ITM daca nu mai lucrez la acea firma?

La firma unde am lucrat sunt persoane care lucreaza fara carte de munca, dar si persoane care sunt in concediu pentru cresterea copilului. Pot face sesizare la ITM daca eu nu mai lucrez acolo?
Cu ce va avantajeaza acest lucru pe dvs? ...
Sesizarea trebuia facuta in nume personal atunci cand lucrati acolo. Dupa razboi ....
Puteti face sesizare chiar daca nu mai lucrati acolo.
Legea trebuie respecta pentru simplul motiv ca este singurul lucru care ne deosebeste de animale... acesta fiind si principalul "avantaj" pe care il aduce legea...
@nego_777, are acest drept dar pentru dumnealui nu este moral atata timp cat a fost partas la incalcarea legii. Legea trebuia respectata si cand lucra acolo.

dar si persoane care sunt in concediu pentru cresterea copilului.

Unde este ilegalitatea in acest caz?
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2011
ContSters42179, utilizator
Adica e in crestere copil,dar munceste "la negru" la angajatorul caruia probabil i-a adus bani multi ani inainte, si care a acceptat un astfel de "compromis".

Alte discuții în legătură

Fapta penala? _Alin_ _Alin_ O familie a luat un tanar fara casa, fara nici un serviciu, fara nici un viitor. E ca in cazul oamenii strazii, numai ca tanarul acesta nu provine de pe ... (vezi toată discuția)
Sesizare itm andreeagherasim andreeagherasim Buna ziua, daca fac sesizare la ITM pentru nereguli la locul de munca unde am \\\\"\\\\"lucrat\\\\"\\\\" (vorba vine, ca nu mi-au facut c.i.m...) imi dau si ... (vezi toată discuția)
Intrebare frigider frigider Buna ziua sotia este insarcinata in 5 luni la ora actuala nu a lucrat iar eu sunt angajat de o luna ce pot face pentru a beneficia de indemnizatia pentru ... (vezi toată discuția)