avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa concediul de crestere a copilului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa concediul de crestere a copilului?

Buna seara,

Sunt in concediu de crestere a copilului pana in data de 02.08.2011, iar dupa aceasta data nu mai doresc sa ma intorc la vechiul loc de munca. Postul meu nu a fost desfiintat, dar conditiile pe care mi le ofera pentru a ma intoarce nu ma multumesc.
Doresc sa stiu daca am dreptul la ajutorul de somaj pana imi gasesc un alt loc de munca. Daca exista posibilitatea de a solicita eu acest lucru, fiindca firma cu siguranta nu va vrea sa ma dea in somaj.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:56, 26 Iulie 2011
Nu puteți beneficia de somaj dacă dvs. solicitati desfacerea contractului de munca.
Pentru a beneficia de somaj incetare contractului trebuie facuta din cauze neimputabile dv. La cererea dv. de incetare a contractului nu veti beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu primesc somaj ! Paula13 Paula13 Am lucrat 18 luni, bucatar, cu contract de munca,in urma cu o luna am primit concediu(nesolicitat). Acum nu mai sunt in concediu si nu am nici loc de munca iar ... (vezi toată discuția)
Pierderea locului de munca dupa concediu de crestere a copilului Irina_I Irina_I Buna ziua, In iunie 2010 am intrat in concediu de crestere a copilului. Conform vechii legi am benefiaciat de concediu de 2 ani, urmand sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Somaj anca mihaela anca mihaela BUNA! Sunt noua pe acest site si am nevoie urgenta de un sfat. Sunt in concediu pentru cresterea copillului si in luna iulie baietelul meu implineste doi ani. ... (vezi toată discuția)