avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

Doresc sa donez unei nepoate, care s-a casatorit de curand, o casa. Nepoata este venita in tara de cateva zile si nu si-a schimbat buletinul, Se pot incheia actele numai cu certificatul ei de casatorie?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 22:21, 26 Iulie 2011
Nu, fie cu ci , fie cu passport, sau cu doi martori de identitate sau este cunoscuta personal de notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte cununie alonso_first_one alonso_first_one As dori sa stiu si eu ce acte imi trebuiesc la primarie pentru a face cununia civila.Amandoi suntem cetateni romani,si suntem la prima casatorie.Si as dori ... (vezi toată discuția)
Cum poti obtine un duplicat al certificatului de casatorie daca nu mai locuiesti de cativa ani in localitatea unde s-a incheiat casatoria si nici nu poti ajunge acolo? Gyna Gyna Va rog sa ma ajutati cu ceva raspunsuri!Am o cunostinta care are CI expirata de ceva luni de zile. Este din Ardeal si de vreo trei ani si-a gasit un serviciu ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean german, nascut in romania micatalin71 micatalin71 Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean german, nascut in Romania, care a fost casatorita si divortata in Germania. As vrea sa stiu ce acte sunt necesare ... (vezi toată discuția)