avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC - societate datornica
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC - societate datornica

Buna ziua,

Lucrez in cadrul unei societati ce a acumulat datorii la stat, conturile fiindu-i blocate. In momentul de fata stiu ca acele datorii se platesc esalonat insa presupun ca taxele si impozitele nu sunt achitate la zi.
In urma cu cateva zile sotia mea a nascut si as dori sa beneficiez eu de acel concediu de crestere copil, intrebarea fiind daca adeverinta pe care am solicitat-o de la firma este valabila si daca imi vor fi luate in calcul veniturile din ultimele 12 luni.

Multumesc.
Am inteles. Va multumesc si imi cer scuze de insistenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului maggia87 maggia87 Buna ziua! Fratele meu, are o fetita nascuta pe data de: 07.08.2009, pt. care a beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului el, deorece sotia sa nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului amy_ amy_ pentru a obtine indemnizatia de crestere copil pana la 2 ani trebuie sa ai 12 luni cotizate la stat, dar trebuie sa fie la o singura societate si fara ... (vezi toată discuția)
Probleme acordare concediu de maternitate & indemnizatie de crestere a copilului delia.rizescu delia.rizescu Buna ziua, Sunt insarcinata in 6 luni. De la inceputul anului pana in luna septembrie a.c. am lucrat ca PFA. Din septembrie voi lucra cu CIM inca 2 luni, ... (vezi toată discuția)