avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Vanzarea unui autoturism vechi inmatriculat in romania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Vanzarea unui autoturism vechi inmatriculat in romania

Buna ziua.Am un autoturism cumparat inmatriculat in romania in anul 2005.Eu sunt al doi-lea proprietar in romania.As dori sa o vand,se percepe taxa de mediu?Daca da ,de la cine, de la vanzator sau cumparator? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:38, 27 Iulie 2011
de la niciunul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc timbru de mediu? alinapopa2009 alinapopa2009 buna ziua va rog sa ma luminati , sotul meu are un autoturism inmatriculat in 05.2006 prima data de catre o firma de leasing, primul proprietar care a ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu sorinake20 sorinake20 Detin autoturism euro2 produs in Romania (Matiz) inmatriculat prima data in 13.10.2005 de catre primul proprietar. In data de 04.02.2008 am cumparat ... (vezi toată discuția)