avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model CCM 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model CCM 2011

Buna ziua. Are cineva vreun model de CCM la nivel de unitate (lucrari instalatii electrice) dupa noua lege a dialogului social? sau poate cineva stie unde as putea gasi. Am cautat cam pe toate sit-urile pe care se gaseste legislatie. M-ar interesa modificarile aduse de aceasta lege (inteleg ca Legea 62/2011, a abrogat Legea 130/1996. dar foarte multe capitole se ferefa la art. din Legea 130, care nu se mai gasesc in legea 62/2011. Cum ar trebui scris? Cei de la ITM nu stiu nimic, nu au niciun model, spun doar sa respectam legea. dar daca nu avem nu model de contract?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 27 Iulie 2011
De ce nu luati un model de ccm de pe net si-l adaptati la conditiile societatii dvs ... referitor la continutul unui cccm nu cred ca s-a modificat mare lucru .. atentie mare la denuntarea ccm-ului, intrucat aceasta nu mai este posibila unilateral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul colectiv de munca la nivel de unitate! Raul Oprita Raul Oprita Buna ziua, Contractul colectiv de munca la nivelul unitatii in care imi desfasor activitatea a fost incheiat in Noiembrie 2010, valabil doi ani de zile, ... (vezi toată discuția)
Presupuse abuzuri angajator! Raul Oprita Raul Oprita Buna seara, contractul colectiv de munca la nivel de unitate, in unitatea in care imi desfasor activitatea, a fost incheiat la data de 17 Noiembrie 2010 ... (vezi toată discuția)
Legea dialogului social mony mony Stie cineva daca a fost promulgata si trimisa spre publicare? Trebuie sa incepem negocierea ccm si nu stiu care e baza legala acum si/sau la finalul ... (vezi toată discuția)