avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi banesti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi banesti

- daca cel ce-si da demisia nu se mai prezinta la munca din ziua in care si-a dat demisia...... drepturile banesti ce le mai are de primit le obtine dupa implinirea zilelor de preaviz????

- dar daca un angajat, care nu-si da demisia, ci doar nu se mai prezinta ma munca...... care sunt consecintele si ce drepturi banesti mai poate primi?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:19, 27 Iulie 2011
1. Pentru perioada lucrata va primi drepturile banesti odata cu lichidarea lunii in care a incetat contractul. Daca nu va efectuati preavizul sau angajatorul nu si-a data acordul ca renunta la efectuarea preavizului puteti avea surpriza ca incetarea contractului sa se faca disciplinar pentru absente nemotivate.
2. Incetarea contractului pe motiv disciplinar - absente nemotivate. Primeste dreprturile salariale pe perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea de la locul de munca loa94 loa94 Buna ziua, As dori sa stiu ce se poate intampla daca plec de la locul de munca ( nu ma prezint la servici ). Doresc sa fac chestia asta deoarece nu voi fi ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz ContSters237012 ContSters237012 Buna seara, Astazi, in urma unor neintelegeri la serviciu, m-am hotarat sa imi dau demisia. Am completat o cerere tip ceruta ... (vezi toată discuția)
Preaviz eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo baza legala de fi obligat sa exerciti preavizul de demisie de 20 de zile , conform contract . Cu alte ... (vezi toată discuția)