avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general model factura de la persoana fizica neautorizata la o ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

model factura de la persoana fizica neautorizata la o soc. comerciala

Buna ziua.
As avea nevoie de un model de factura (sau declaratie sau ce o fi) prin care o persoana fizica neautorizata vinde unei societati comerciale un bun .. e nevoie pentru a introduce acel bun in contabilitatea firmei.
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:53, 27 Iulie 2011
Nu se intocmeste factura de catre persoana fizica. Puteti completa un borderou de achizitie . Este formularul care se utilizeaza in cazul achizitionarii de marfuri sau produse de la persoane fizice, de catre o societate. Pe baza acestuia puteti face inregistrarile in contabilitate.
Aveti aici un model:

[ link extern ]
multumesc mult
Cu placere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare de la persoane fizice Alex N Alex N Buna ziua, Eu ca societate comerciala pot cumpara anumite produse de la persoane fizice cum ar fi ceramica, impletituri (deci produse facute in casa) etc. ... (vezi toată discuția)
Achizitii de produse dela persoane fizice stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua Detin un magazin de produse naturiste in Galati si am descoperit pe net o serie de produse naturiste, cosmetice de la diverse persoane fizice care ... (vezi toată discuția)
Achizitii de la persoana fizica alicia_8877 alicia_8877 as dori sa stiu daca firma ce ma are pe mine ca asociat unic poate sa cumpere de la mine ca persoana fizica diferite bunuri folosite apoi in activitati de ... (vezi toată discuția)