avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzufruct viager

Buna ziua!
Am cumparat un apartament si vreau sa trec si pe alta persoana pe contract, dupa intabulare.. Ce optiuni am, ca sa fie corect pentru ambii?
Cel mai recent răspuns: ionupaulinei , utilizator 13:26, 4 August 2011
daca va mai dori ( n-o poate obliga cineva sa faca asta), ii poate vinde concubinului o cota aferenta contributiei sale.
daca nu va dori, concubinul nu prea are ce face nici in instanta, daca nu are dovezi scrise ca practic i-a dat bani s-o ajute cu taxele si poate a contribuit si la plata ap.
Ultima modificare: Duminică, 31 Iulie 2011
gi-jane2, moderator
Din raspuns, am inteles ca cine e fraier, asa moare. Traiasca "desteptii' si oamenii fara caracter!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare cota parte apartament adelanicoleta adelanicoleta Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Inainte de casatorie sotia care avea la momentul acela un copil minor dintr-o alta casatorie, detinea o ... (vezi toată discuția)
8 ani de concubinaj,se poate obtine partaj in urma despartirii? aynamo aynamo Fostul meu sot traieste cu o femeie de cativa ani buni.Nu sunt casatoriti,intrebarea mea este daca in urma despartirii lor, ea are dreptul la partaj si cum pot ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament prin "prima casa" cristinastana cristinastana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea problema: Detin in coproprietate cu fostul sot un apartament achizitionat prin programul ... (vezi toată discuția)