avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca la negru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca la negru

Servus tuturor ! Ce pot face pentru a-mi castiga dreptul la vechime , plata CAS , drepturile banesti , etc de la o sicietate la care am lucrat fara a sti ca nu mi s-a intocmit actele legale , eu fiind in deplasare in UE si fiind in cunostinta ca mi s-au intocmit formele legale, patronul mintindu-ma? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 28 Iulie 2011
scania a scris:

Servus tuturor ! Ce pot face pentru a-mi castiga dreptul la vechime , plata CAS , drepturile banesti , etc de la o sicietate la care am lucrat fara a sti ca nu mi s-a intocmit actele legale , eu fiind in deplasare in UE si fiind in cunostinta ca mi s-au intocmit formele legale, patronul mintindu-ma? Multumesc anticipat

Singura solutie viabila este sa actionati in instanta pe acel angajator ..actiunea o depuneti la Triunalul in raza caruia aveti domiciliu si este scutita de plata taxelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi banesti tudorm94 tudorm94 lucrez la un s.c. de 10 ani timp in care nu mi s-a acordat concediul legal de odihna ,nici sporurile de toxicitate lucrand in mediu toxic fiind o firma ce are ... (vezi toată discuția)
State de plata si cerere de demisie semnate de patron?! mihai251979 mihai251979 Buna ziua! Am fost angajat la o societate de la in ceputul anului pana la jumatatea lunii trecute,cu CIM pe perioada nedeterminata.De la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca drepturi banesti avram17roma avram17roma buna ziua , am si eu o intrebare . Eu am muncit la un magazin germanos ( care era franciza ) timp de 22 de zile calendaristice. In tot timpu asta eu nu am ... (vezi toată discuția)