avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Act de identitate expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Act de identitate expirat

BUNA,ACUM CATIVA ANI AM PLECAT DE ACASA,MI-AM SCIMBAT BULETINUL,PRECUM SI ADRESA,LA MOMENTUL RESPECTIV M-A AJUTAT CINEVA SI M-A TRECUT PE ADRESA LUI.ACUM IMI EXPIRA BULETINUL SI NU AM O ADRESA UNDE SA MA INREGISTREZ.
----CUM AS PUTEA SA-L SCHIMB DIN MOMENT CE NU AM UNDE SA LOCUIESC SI NIMENI NU MA POATE AJUTA?(MOMENTAN MA MUT DIN CHIRIE IN CHIRIE)
-----AS PUTEA FACE O CERERE LA PRIMARIE SA PRIMESC SCRISORILE SI RESTUL CORESPONDENTEI INTR-O CASUTA POSTALA LA EI SAU CEVA DE GENUL?
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:43, 18 Octombrie 2011
Nu la primarie faceti cerere pentru corespondenta. Mergeti la un Oficiu postal si inchiriati acolo o casuta postala, pe ce termen doriti Dvs.

:offtopic:
Va rog sa nu mai folositi majuscule in scrierea mesajelor pe care le postati...ne dor ochii.:D Este si interzis de Regulamentul de postare. :)
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
In legatura cu actul de identitate, puteti solicita eliberarea unei carti de identitate provizorii cu termen de 1 an (este maximul pentru care vi se poate elibera), cu mentiunea Lipsa act spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare buletin ionmariana ionmariana BUNA ZIUA! Am divortat de curand si am devenit la numele de fata prin hot judecatoreasca. Buletinul expira in 2022, dar as dori sa l preschimb pe ... (vezi toată discuția)
Fosti proprietari mir2006 mir2006 Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul in care, pe adresa apartamentului unde locuiesc, proprietate personala, soseste aproape zilnic ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu pentru luare în spatiu Annett Annett Am o cunostinta care vrea sa se mute cu chirie. Problema e ca ii expira buletinul și nu mai poate avea vechea adresa de domiciliu. Vreau sa o ajut cu ... (vezi toată discuția)