avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizaþie de construire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizaþie de construire

Am obţinut un teren(5 ari) într-un sat prin contract de vânzare-cumpărare de la concubinul meu şi ne-am ridicat o casă în proporţie de aprox. 75% din banii mei, fără autorizaţie de construire (în documentaţia cadastrală casa figurând ca o anexă). Dacă ne vom căsători şi se face autorizaţia de construire ulterior căsătoriei,pe numele meu bineînţeles ca proprietară a terenului, cui revine dreptul de proprietate asupra casei la un eventual deces al unuia din soţi?
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 20:12, 6 August 2011
Casa e a celui care are autorizatie, construieste si o declara ! fara autorizatie...e ca si inexistenta !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizaþie de construire în timpul cãsãtoriei pe un teren proprietatea unui soþ comuna comuna Am obţinut un teren(5 ari) într-un sat prin contract de vânzare-cumpărare de la concubinul meu şi ne-am ridicat o casă în proporţie de aprox. 75% din ... (vezi toată discuția)
Intabulare proprietate sot pe fiu Hadryana Hadryana Speta la care v-as ruga sa-mi dati un raspuns este urmatoarea: Dupa 8 ani de casnicie, ne-am intors in satul parintilor mei unde am construit o casa pe ... (vezi toată discuția)
Drepturi pentru concubini panti panti buna ziua. revin cu o problema care ma framanta de mult. Sunt intr-o relatie de concubinaj. Eu am mostenit pamantul pe care ne ridicam acum o casa cu banii mei ... (vezi toată discuția)