avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... problema numere rosii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

problema numere rosii

tocmai mi-am luat un opel si am nr rosii de satu mare expirate la rar doar in 17 septembrie am programare pt inmatriculare cica nu se mai dau nr rosii inca o data ce sa fac ca si mor sa stiu ca am masina infata blocului si nu pot sa circul cu ea nu se poate face nimic ? astept sugestii mersi
Cel mai recent răspuns: SC ESC SOFT SRL , Evaluator 17:50, 10 Noiembrie 2008
djluci a scris:

ok mersi din cate vad eu asa se pare ca e dar.... ce sa fac sa ma duc cu legea la ei sau cum sa procedez ???


Adresati-va in scris solicitandu-le eliberarea unor numere de circulatie provizorii (rosii) aratandu-le ca in baza actelor normative in vigoare aveti acest drept (cu enumerarea expresa a articolelor care prevad acest drept). In cerere trebuie sa le solicitati ca, in caz de refuz, sa indice baza legala care sta la baza acestui refuz.
Succes
Buna seara!
Am achizitionat un autoturism Fiat Bravo (1.6 16v) din Italia in august 2008, am fost programat la rar pe 10 septembrie 2008, am scos numere rosii valabile pana pe 27 august si pt cateva zile nu am mai facut prelungire...am facut rar-ul valabil 2 luni, si urma sa o inmatriculez in aceasta perioada dar nu am reusit sa strang banii de taxa de poluare(1110 euro), asa ca astazi i-mi expira rar-ul, urmand ca saptamana asta sa o reprogramez.Intrebarea mea este, pot sa-mi prelungesc acum numerele rosii pana la urmatoarea programare rar, in conditiile in care nu am facut prelungirea?Sau vreau macar o varianta de a putea circula cu ea saptamana aceasta.(masina este pe numele tatalui meu dar practic este a mea) (sper ca am fost suficient de explicit in ceea ce am facut)
Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare provizorie 1burebista 1burebista Buna seara, Ieri am vrut sa-mi scot al doilea rand de numere rosii pentru un autoturism proaspat achizitionat. Primul rand de numere a fost scos de vechiul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie provizorie de circulatie laur007 laur007 Buna ziua, as dori sa intreb daca ma poate lamuri cineva: este legal ca la Serviciul Inmatriculari auto Botosani, la solicitarea autorizatiei provizorii de ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)